Lokalne TemeSport14. Novogodišnji malonogometni turnir "Memorijal Midhat Ahić" od 21. do 25. decembra

14. Novogodišnji malonogometni turnir “Memorijal Midhat Ahić” od 21. do 25. decembra

Četrnaesti po redu malonogometni turnir “Memorijal Midhat Ahić” u organizaciji Visoko.co.ba ove godine će biti odigran u terminu od 21. do 25. decembra u KSC “Mladost”. Prijave ekipa su u toku, a ukoliko smatrate da imate ekipu za ovaj turnir prijavu možete izvršiti na broj telefona 061 269 131.

novogodisnji-turnir-2015-dodjela-nagrada

Naslov prvaka brani ekipa “Mali Raj” koja je u prošlogodišnjem finalu savladala ekipu BIOS-a rezultatom 4:0, dok pojedinačna priznanja brane najbolji igrač turnira Adnan Hodžić iz ekipe BIOS, najbolji strijelac Anel Radmilović (MALI RAJ) i najboljeg golman Vedran Filipović (GALAKTIKOSI).


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE