Lokalne TemePolitikaSDA je najjača brana nasrtajima na državu i naš narod

SDA je najjača brana nasrtajima na državu i naš narod

Dana 15.09.2018. godine (subota) posjetili smo Ginje i na stadionu Bara održali interaktivnu tribinu s građanima ovog kraja.

U okviru tribine predstavljeni su kandidati SDA Visoko za sve nivoe vlasti, a prisutnim pored kandidata OO SDA Visoko obratio se i Mirsad Sudžuka.

Sa skupa jasno je poslana poruka da Bošnjacima ne trebaju privatni politički projekti koji su u vlasništvu bilo koga, i koji su za svoj lični interes spremni uraditi sve, pa i optužiti Bošnjake da su počeli rat.

Ne treba nam ni politika koja je zbog puke borbe za vlast i nekoliko pozicija, spremna da nanese štetu i narodu i državi. Takvi su dvaput bili na vlasti, a posljedice njihovih grešaka, poput zakona o prebivalištu, još dugo ćemo osjećati. Oni se i sada tajno sastaju i spremni su da se udruže s onima koji direktno rade protiv države, samo da bi se domogli pozicija. Takvima nisu problem oni koji otvoreno rade protiv BiH, koji ruše institucije i žele podjele. Ne, takvi su im prihvatljivi i takvima su i oni prihvatljivi. Ali im zato smeta i isključivo napadaju SDA, koja je najjača brana nasrtajima na državu i bošnjački narod. Na njihovu nesreću, naš narod zna prepoznati šta su čiji motivi.

SDA će ako Bog da kada pobijedi osigurati finansijska sredstva za rekonstrukciju i asfaltiranje putnog pravaca Buci – Čifluk.

SDA – SNAGA NARODA!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE