SportNogometRealu zabrana dovođenja igrača do 2017. godine

Realu zabrana dovođenja igrača do 2017. godine

El Mundo Deportivo, sportski magazin piše kako Real Madridu prijeti suspenzija kao i Barceloni, samo što će Kraljevskom klubu kazna značiti zabranu dovođenja igrača u naredna dva prelazna roka.

Naime, FIFA oko 50-tak transfera u kojima je Real Madrid dovodio maloljetne igrače. Iako se o eventualnoj kazni za Real pričalo još ljetos, do toga nije došlo, ali sada je FIFA pronašla određene nepravilnosti koje će Realu donijeti suspenziju.

Real koji je u nogometnom svijetu poznat kao ekipa koja u svakom prelaznom roku dovede bar jednu veliku zvijezdu bi se sa eventualnom zabranom transfera suočio sa velikim problemima.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE