Lokalne TemeSportGalerija Kovo i ove godine prijatelj Novogodišnjeg turnira - Memorijal Midhat Ahić

Galerija Kovo i ove godine prijatelj Novogodišnjeg turnira – Memorijal Midhat Ahić

Osim što su prvih godina nastajanja Novogodišnjeg malonogometnog turnira – Memorijal Midhat Ahić redovno imali svoju ekipu i nastupali, a jednom čak i osvojili turnir, Kovo Komerc i današnja Galerija Kovo redovni su prijatelji Novogodišnjeg turnira koji će se ove godine održati od 23. do 27.12.2015.godine u KSC Mladost.

“Kovo-commerce” d.o.o. je osnovan 1998. godine u privatnom vlasništvu gosp. Kovo Zekerijaha sa sjedištem u Visokom.

Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo proizvodima široke potrošnje. U početku preduzeće funkcionira kao veleprodaja i diskontna prodaja a u aprilu 2007. godine otvara svoj maloprodajni objekat, danas poznat kao shoping centar “Kovo-galerija”.

Preduzeće raspolaže sa 2.500 m2 skladišnog prostora a naš maloprodajni objekat “Kovo-galerija” se prostire na 2.200 m2.(supermarket 1.100 m2 i 1.100 m2 prostora u kome se nalazi odjel tekstila, obuće, sportske opreme, tehničke robe i dječija igraonica. U sklopu “Kovo-galerije” na usluzi kupcima je i naš restoran.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE