Lokalne TemeSportVisočke nogometašice na Memorijalu "Midhat Ahić" protiv SFK Sarajevo

Visočke nogometašice na Memorijalu “Midhat Ahić” protiv SFK Sarajevo

Kao i prošle godine na jednom od najvećih malonogometnih turnira u BiH u revijalnom dijelu učestvovat će i visočke nogometašice popularne “Spursice”.

– Naše nogometašice će ugostiti najtrofejniji ženski klub u državi SFK Sarajevo. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 18.00 sati. Svoje prisustvo na ovoj utakmici najavio je i selektor mlade ženske reprezentacije Nikola Nikić uz selektorku na klupi Sarajeva Samire Hurem. Naše izabranice Skeleđija, Mušinbegović i ostale nogometašice će imati motiv više da se dokažu pred selektorom – izjavio je za Visoko.co.ba trener “Spursica” prof.mr Tarik Agić.

Rezultat ove revijalne utakmice neće biti u prvom planu, a nogometašice Spursa koje ko će se suprostaviti ekipi SFK Sarajevo su: Amra Šabanović, Esmeralda Bašić, Esma Kubat, Amina Ajdinović, Selma Musinbegovic, Melisa Alijagic, Nizama Bešić, Džejla Bešlić, Nedžmina Mehak, Ajla Skeleđija, Nedžmina Gazibara, Nedžma Puščul, Begzada Bašić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE