ZDKČolaković upozorava premijera Galijaševića: Ratko Orlandić podnio tužbu protiv JU Služba za...

Čolaković upozorava premijera Galijaševića: Ratko Orlandić podnio tužbu protiv JU Služba za zapošljavanje ZDK

Naslovljen na premijera ZDK Miralema Galijaševića stigao je Akt Tužilaštva ZDK a koji je poslao Suljo Čolaković u kojem stoji:

Poštovani,

Ovih dana saznao sam da je bivši direktor JU Službe za zapošljavanje ZDK, Ratko Orlandić podnio tužbu protiv JU Služba za zapošljavanje ZDK zbog njegove “navodne” nezakonite smjene sa mjesta direktora Službe.

U prilog Vam dostavljam akt glavnog tužitelja ZDK broj: T04 0 KTP 00182190 od 06.10.2015.godine, na Vaše znanje i upotrebu. Također u prilogu Vam dostavljam prvu i zadnju stranu PRESUDE Općinskog suda u Zenici broj: 43 0 R s 108117 14 Rs, od 19.11.2015.godine.

Na predmetnu PRESUDU bivši vd. direktor Službe Šišić Biljana je, putem advokata Petrušić Ante uložila Žalbu dana 04.12.2015.godine, koja će, pored postojećih oko 10.000KM advokatskih usluga, nakon ulaganja žalbe proizvesti i nove hiljade KM troškova za mene ili građane, odnosno nezaposlene osobe u ZDK.

S poštovanjem

Suljo Čolaković


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE