Lokalne TemePolitikaOO SBB Visoko: Akcija prikupljanja potpisa za puštanje iz pritvora Fahrudina Radončića

OO SBB Visoko: Akcija prikupljanja potpisa za puštanje iz pritvora Fahrudina Radončića

OO SBB Visoko započeo je sa akcijom prikupljanja potpisa za puštanje iz pritvora predsjednika SBB-a BiH Fahrudina Radončića. Akcija se inače provodi na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine, a punkt za potpise peticije u Visokom nalazi se ispred Doma kulture (Diskoteka Puls).

sbb peticija 1“Svima je jasno da je gospodin Radončić nevin u zatvoru i da je ovo politički motiviran proces. Pozivam sve naše članove, simpatizere i one koji vjeruju u pravnu državu da nam svojim potpisom daju podršku” – izjavio je za Visoko.co.ba Jasmin Omanović, predsjednik OO SBB Visoko koji lično kao predsjednik stranke prikuplja potpise podrške.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE