Lokalne TemePozitivno VisokoRezultati KRG "VISOKO" na "Mini Cup-u 2016"

Rezultati KRG “VISOKO” na “Mini Cup-u 2016”

U subotu 30.01.2016. godine u našem gradu u novootvorenoj dvorani Franjevačke klasične gimnazije održan je “Mini Cup 2016” u organizaciji kluba ritmičke gimnastike “Bosnagym”, Sarajevo. Na turniru je učestvovalo 7 klubova iz BiH među kojima i neke od djevojčica KRG”Visoko” koje su takmičile sa svojim novim vježbama, te su postigle zapažene rezultate:

krg visoko, mini cup 2Lamija Muzaferija 1. mjesto i zlatna medalja

Belma Eylem Babić 2. mjesto i srebrena medalja

Emina Čutura 2. mjesto i srebrena medalja

Emina Hasanspahić 3. mjesto i bronzana medalja

Berna Šerak 3. mjesto i bronzana medalja

Arnela Bećković 3. mjesto i bronzana medalja

krg visoko, mini cup 3U revijalnom dijelu nastupile su starije članice svih klubova među kojima i takmičarke KRG “Visoko” juniorka Hana Lendžer i seniorka Iman Karavdić. Pored rezultata članice KRG “Visoko” zasijale su i u novoj Adidas opremi, te se ovim putem javno zahvaljuju sponzorima koji su doprinjeli nabavci iste a to su: “Mack Store”, “CityPrint Visoko”, shisha bar “Naša Kuća”, “Alim”, Mesara “Babić”, “Al-steel”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE