SportOstali sportoviBašić večeras protiv Garcie-Lopeza, Džumhur sutra protiv Kohlschreibera

Bašić večeras protiv Garcie-Lopeza, Džumhur sutra protiv Kohlschreibera

Naš teniser Mirza Bašić večeras nastavlja svoj nastup na ATP turniru u Sofiji, susretom drugog kola protiv trećeg nositelja Španca Guillerma Garcie-Lopeza, inače 27.igračem na ATP rang-listi. Bašić je nakon sjajnog nastupa u Australiji, u Sofiji već prošao dva kola kvalifikacija, dok je u prvom kolu glavnog turnira bio bolji od Indijca Bhambrija. Duel između Bašića i Garcie-Lopeza je prema rasporedu posljednji u današnjem programu. Naš najbolji teniser Damir Džumhur takođe igra na turniru u Sofiji i on će svoj duel drugog kola protiv petog nositelja, Nijemca Philippa Kohlschreibera igrati sutra.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE