Lokalne TemeSportTurnir pionirskih selekcija povodom Dana nezavisnosti u organizaciji ŠF Visport-Zanatlija

Turnir pionirskih selekcija povodom Dana nezavisnosti u organizaciji ŠF Visport-Zanatlija

Povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine ŠF Visport-Zanatlija 1.marta organizuje nogometni turnir za selekcije pionira. Turnir počinje u utorak 1. marta svečanim otvaranjem i utakmicom ŠF Visport-Zanatlija – Olimpic, nakon toga slijedi utakmica NK Bosna – Novi Grad.

Pobjednici ovih utakmica igrat će u finalu za prvo mjestu, a poraženi za treće mjesto. Nakon finalne utakmice uslijedit će i dodjeljivanje nagrada najboljoj ekipi i pojedincima, a nagrade su obezbjeđene i za drugo, treće i četvrto mjesto.

  • Nadam se da će ovo postati tradicija. ŠF Visport-Zanatlija do sada je igrala na jako puno raznih turnira, želja nam je da svoja iskustva prenesemo i u Visoko te na taj način dobijemo jedan jak turnir mladih selekcija – izjavio je za Visoko.co.ba Edin Muzaferija, vlasnik i šef stručnog štaba ŠF Visport-Zanatlija Visoko.

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE