Lokalne TemePolitikaNermin Kadrić Buco: "Teško Bogu sa nama kakvi smo"

Nermin Kadrić Buco: “Teško Bogu sa nama kakvi smo”

Nermin Kadrić vlasnik uspješne firme BIOS, dugogodišnji član SDA i do sinoć jedan od pet kandidata za načelnika koje je OIO SDA ponudio svojim članovima kao potencijalne kandidate na svom Facebook profilu objavio je status kao reakciju na najnovija dešavanja u SDA Visoko.

Dragi prijatelji,

Nakon jučerašnje sjednice OO SDA Visoko srušio se moj veliki san o pravednosti i demokratičnosti jedine mi političke stranke u Visokom.

Predsjednici MO, Predsjednici asocijacija, članovi IO protekla dva mjeseca se radi na reevidenciji članstva, dostavljanju prijedloga za kandidata za načelnika, a onda iz rukava kandidat, nije bitno da li je SDA ili SBB kadar, bitno je da smo poniženi i Vi koji ste predlagali i mi koji smo predlagani i da nam je pokazano jasno i nedvosmisleno koliko smo uvažavani.

Na kraju, sve mi se čeśće javlja jedna slika na bilbordu kod Vlasenice na kojoj piše:
“TEŠKO BOGU SA NAMA KAKVI SMO”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE