■Aktuelno■Visočke rukometašice osvojile zlato u Mostaru

Visočke rukometašice osvojile zlato u Mostaru

Na Međunarodnom turniru u Mostaru koji se odigrao ovaj vikend ŽRK “Bosna” Visoko je osvojila prvo mjesto i došla kući sa zlatnom medaljom. Danas su se odigrale dvije utakmice, a prva je bila protiv ekipe iz Unsko-sanskog kantona gdje je krajnji rezultat bio 11:9 u korist Unsko-sankog kantona.Iz ekipe ŽRK “Bosna” Visoko isticala se Lana Lončar sa 6 postignutih golova. Druga današnja utakmica je dovela ŽRK “Bosna” do zlatne medalje i to u utakmici protiv ŽRK “Hrasnica” Hrasnica.

ŽRK “Hrasnica” Hrasnica 7:18 ŽRK “Bosna” Visoko,gdje su se isticale Ajša Suljić sa 8, i Lana Lončar sa 6 golova.Ovaj put visočke rukometašice je poslužila sreća pa su zbog golova razlike stigle na prvo mjesto.

zrk-bosna-nagrade

Bitno je istaći da je igračica ŽRK “Bosna” Visoko, Lana Lončar osvojila titulu najboljeg igrača na ovom turniru.

 

Visoko.co.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE