Lokalni izboriA-SDA Visoko bila domaćin predstavnicima OO A-SDA Ilidža

A-SDA Visoko bila domaćin predstavnicima OO A-SDA Ilidža

U prostorijama OO A-SDA Visoko upriličen je susret sa članovima OO A-SDA Ilidža sa kojima su vođeni razgovori o predizbornim aktivnostima i pripremama Stranke na predstojećim Lokalnim izborima.

Bilo je govora i o aktuelnim pitanjima gdje je poseban akcenat stavljen na pitanja boračke populacije jer su sudionici razgovora bili kompetentne osobe za ovu oblast obzirom da su u rukovodstvu boračkih organizacija. Razgovori su bili jako produktivni i ostvarena je izuzetno bliska saradnja između ova dva Općinska odbora A-SDA.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE