ZDKKulturaAbdulah Sidran, Goran Milić, Ademir Kenović… na promociji knjige „Čuvarkuća“ Tarika Đođića...

Abdulah Sidran, Goran Milić, Ademir Kenović… na promociji knjige „Čuvarkuća“ Tarika Đođića u Kaknju

Javna ustanova „Gradska biblioteka“ Kakanj organizuje promociju knjige „Čuvarkuća“ autora Tarika Đođića. Promocija će biti upriličena u četvrtak 3. augusta 2017. godine u 20,00 sati u Bašti Doma kulture Kakanj.

Na promociji učestvuju Abdulah Sidran, Goran Milić, Ademir Kenović, Armin Muzaferija, Adnan Rondić i Tarik Đođić .

O knjizi:

„ Rijedak je miks emocija, nostalgije, djetinjstva, opisa jedne male sredine i života u kojemu se svi mogu prepoznati. Iz maloga u veće, iz većega u univerzalno. Impresivno je, nakon svega što se dogodilo njegovoj obitelji i sredini iz koje je ponikao, Tarikova suptilnost u razlikovanju pojedinačnih i kolektivnih odgovornosti za Dobro i Zlo. Ako se u nekim drugim državama tako ne razmišlja, u Bosni i Hercegovini je to imperativ“ (Goran Milić).

 

 

 

Visoko.co.ba/Kaportal.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE