Lokalne TemePozitivno VisokoAdnan Memić i Emir Huseljić za vikend u Cazinu sa preko 100...

Adnan Memić i Emir Huseljić za vikend u Cazinu sa preko 100 vozača na enduro utrci “The Race Of Pain”

Visočki kraljevi endura Adnan Memić i Emir Huseljić u vikend pred nama boravit će u Cazinu, a razlog je enduro utrka koju organizuje Moto klub “MX Enduro” Cazin. Utrka je međunarodnog karaktera, prijavljeni su takmičari iz više zemalja, Slovenije, Austrije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Oko 150 takmičara u subotu i nedjelju u Stovrelima napravit će događaj kakav još nije zabilježen u Cazinu. O

U centru Stovrela nalazi se start i cilj te jedan dio staze sa umjetnim preprekama (prologue) gdje će posjetioci moći vidjeti dio akcije koju će priuštiti majstori na motorima.

U subotu se voze kvalifikacije a u nedjelju glavna utrka.

Subota :
09:30 brifing
10:00 početak kvalifikacija
14:00 početak drugog dijela kvalifikacija
20:00 party u motel Stovrela

Nedjelja :
09:30 brifing
10:00 početak utrke
15:00 kraj utrke
16:00 proglašenje pobjednika i dodjela pehara


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE