SportNogometAlen Halilović prelazi u Valenciju

Alen Halilović prelazi u Valenciju

Alen Halilović u HSV je stigao za pet miliona eura, ali se nije nametnuo tako da je logičan slijed da želi promijeniti sredinu. U HSV-u mu najviše zamjeraju što igra previše ofanzivno i ne pomaže igračima u odbrani. Međutim, talenat je neosporan tako da ga ne žele prodati jer vjeruju da će im u budućnosti koristiti tako da će Halilović na posudbu.
U takav ishod opet se uključila Valencija koja je željela kupiti ovog igrača ljetos, ali zbog neslaganja u finansijskim detaljima do transfera nije došlo.
Posudba bi odgovarala španjolskom klubu koji je trenutno na 17. mjestu. U potrazi za kreativcem u igri vratili su se na Halilovića, a zvaničnu ponudu poslat će do kraja sedmice.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE