BiHAmbasador Njemačke u BiH 10. augusta dežura za Muzej

Ambasador Njemačke u BiH 10. augusta dežura za Muzej

Akcija Ja sam Muzej privukla je pažnju velikog broja javnih ličnosti i građanki i građana Sarajeva.

U prvoj sedmici mnogu su podržali radnice i radnike Zemaljskoga muzeja, s ciljem otvaranja vrata ove institucije.

Akcija Dežuram za Muzej nastavljaja se i 10. augusta, a dežurat će Jan Snaidauf, Zvonimir Radeljković, Tim Clancy, Senada Kreso, Erma Rustempašić Krajišnik i Emir Krajišnik, Rusmir Ajanović i Aida Zujović Ajanović, Viktorija Ružičić-Tokić, Emina Adilović, Mirela Ajanović, Lejla Huremović, Azra Latifić, Jan Zlatan Kulenović, Nihad Aličković, Amila Medošević te  Nataša Crnković.

Također će dežurati i radnici Sarajevske pivare.

Iako su bili najavljeni za petak, njemački ambasador Christian Hellbach i ataše za kulturu Njemačke ambasade Jens Wagner dežurat će 10. augusta.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE