ZDKSportAmel Tuka u subotu uvečer u Parizu trči 800 metara na takmičenju...

Amel Tuka u subotu uvečer u Parizu trči 800 metara na takmičenju Dijamantne lige

Bosanskohercegovački atletski šampion Amel Tuka nastupiti će u subotu uvečer na prestižnom svjetskom takmičenju Dijamantne lige, a njegova utrka na 800 metara na rasporedu je u 20,40 sati, saznaje Zenicablog.

Gledaoci u BiH prijenose Dijamantne lige do sada su gledali putem kanala SportKluba, pa vjerujemo da će nas dosta biti i ovaj put uz Amela na jednom od najvećih sportskih susreta atletičara svijeta, jednom od 14 susreta Diamond League.

Pogledajte protiv koga Amel nastupa u subotu, zajedno sa najboljim ličnim rezultatima. SB: najbolji rezultati ove sezone, PB: najbolji lični rezultat.

 

 

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE