ZDKKulturaAtmosferu Kraljevog Festa će 11. septembra pokušati pokvariti Crnjak

Atmosferu Kraljevog Festa će 11. septembra pokušati pokvariti Crnjak

Zoran Herceg, autor online stripa “Ti i tvoj Crnjak” će se, naime predstaviti uživo kakanjskoj publici, nakon što je priča o autohtonom bosanskom Crnjaku za kratko vrijeme privukla veliku pažnju publike i postala najčitaniji novi strip na našim prostorima.

“Ti i tvoj Crnjak” je priča u nastavcima koja prati vječitu studenticu Asju i pokušaje njenog ličnog Crnjaka da joj zagorča život svojim sarkastičnim pogledom na fakultet, prijateljstva, odnose sa roditeljima i ljubav.

Autor će pokušati objasniti kako nastaje strip, odakle dolazi inspiracija, šta je uopšte jezik stripa i kako se on čita, a crtaće i uživo pred publikom.

Stoga, ako želite dobiti svog vlastitog, personaliziranog i orignalnog Crnjaka, ne propustite susret u Parku Doma kulture u petak 11. septembra sa početkom u 14h.

Herceg je već boravio u Kaknju na prilikom osnivanja i promocije udruženja AlterVal.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE