SportRukometBašić i Panić pogađali, Grahovac branio

Bašić i Panić pogađali, Grahovac branio

Chambery Savoie u susretu protiv Chartresa na domaćem terenu upisao je tek drugu pobjedu u okviru nove sezone francuske rukometne lige. Domaćin je slavio ubjedljivu pobjedu od 10 razlike (34:24), a najraspoloženiji igrač u redovima pobjednika bio je hrvatski rukometaš Jerko Matulić koji je postigao sedam golova. Edin Bašić postigao je pet golvoa i pružio je, za njega, nešto slabiju partiju, a zapažen nastup imao je i Marko Panić koji je četiri puta matirao Grahovca na golu Chartresa. Grahovac je, za razliku od prethodnih susreta, bio raspoložen večeras, upisao je 10 odbrana, međutim to nije pomoglo njegovoj ekipi da se spasi od ubjedljivog poraza. Nakon šest kola Chartres je posljednjeplasirani sa šest poraza, i kako stvari stoje najizgledniji je putnik za odlazak u niži rang takmičenja.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE