SportNogometBegović bi mogao karijeru nastaviti u Bournemouthu

Begović bi mogao karijeru nastaviti u Bournemouthu

Engleski mediji već nekoliko mjeseci tvrde da će Asmir Begović biti novi član Bournemoutha, a sada se špekuliše i cijena za bosanskohercegovačkog golmana. Naime, kako saznaju pojedini mediji u Engleskoj, Trešnjice će timu sa Stamford Bridgea ponuditi nevjerovatnih 40 miliona funti, kako bi doveo dvojac Chelseaja Nathan Ake – Asmir Begović. Bh. golman je jučer proslavio osvajanje prve velike titule u karijeri, pošto je Chelsea superiorno došao do naslova najboljeg tima u Engleskoj. Nakon što se sezona privela kraju, došlo je vrijeme da se obavi transfer koji se već dugo sprema.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE