SportNogometBegović se nije proslavio u debiju za Chelsea

Begović se nije proslavio u debiju za Chelsea

Asmir Begović nije se proslavio na debiju u dresu londonskog Chelseaja.  Plavci su prijateljskom meču poraženi s 4:2 od New York Red Bullsa, a bh. golman je primio sva četiri pogotka i to za nešto manje od pola sata nakon ulaska. Imao je Chelsea vodstvo nakon prvih 45 minuta. Za 1:0 se pobrinuo Loic Remy pogotkom u 26. minuti, da bi u nastavku New York napravio potpuni preokret. Begović je na gol stao na početku drugog poluvremena. Terry mu je odmah napravio problem kratkom loptom, Asmir je nije stigao, te je Castellanos pogodio za 1:1. Zatim je Adams u 70. minuti pogodio za vodstvo New Yorka od 2:1, da bi Davis tri minute kasnije povećao na 3:1. Seriju golova nastavio je Hazard pogotkom za 3:2 u 75. minuti, da bi konačan rezultat od 4:2 postavio drugim golom Davies.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE