Naslovnica Zanimljivosti Beskućnik nak...

Beskućnik nakon 25 godina na ulici doživio nevjerovatnu preobrazbu – Transformacija vijeka koja je oduševila svijet

344
PODIJELI

Beskućnik sa Majorce u Španiji, ostao je bez riječi i u suzama nakom preobrazbe koji je izveo jedan lokalni frizerski salon.

Vlasnik La Salvajeria pozvao je Jose Antonia u salon, nakon što su ga upoznali kao nelicenciranog pomoćnika na parkingu.

Na videu koji je na Facebook prije dva dana postavio vlasnik salona, može se vidjeti Joseova dramatična emocionalna reakcija. Video je u protekla dva dana na Facebooku pogledalo više od 400.000 ljudi.

“Ovo je nevjerovatno, da li sam ovo ja?”, kaže Jose kada je vidio šta je osoblje uradilo sa njegovim izgledom. “Toliko sam drugačiji, niko me neće prepoznati ukoliko im ne kažem ko sam.” Prema navodima Daily Maila Jose je bivši električar koji je beskućnik već 25 godina i kojeg dobro poznaje lokalno stanovništvo sa Majorce. Vlasnik salona se nada da će mu transformacija pomoći da nađe bolji posao i mjesto za život.

Paola Bacardo kojoj Jose u zamjenu za hranu, svako jutro pomaže pronaći mjesto za parking je rekla kako ga nakon transformacije nije prepoznala.

Salva Canis je čestitala salonu i autoru filma zbog svega što su učinili sa Josea, ali se zapitala i šta će se desiti kada Joseu ponovo izaste sijeda kosa i brada.

visoko.co.ba/federalna.ba/bbc.com

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.