SportKošarkaBh. košarkaši se za kvalifikacije pripremaju dernekom

Bh. košarkaši se za kvalifikacije pripremaju dernekom

Tri dana pred početak kvalifikacija za Evropsko košarkaško prvenstvo u online medijima pojavio se snimak reprezentativaca Bosne i Hercegovine kako se uz konzumaciju alkohola i narodnu muziku zabavljaju, iako ih prvi kvalifikacioni meč na gostovanju kod Rusije očekuje već u srijedu.

Na snimku se pored nekolicine igrača nalazi i pomoćni trener reprezentacije Dževad Alihodžić, kao i uposlenik saveza Medin Duškaj. Pokušali smo kontaktirati selektora Damira Mulaomerovića za kratak komentar, ali je, kako iz saveza kažu, on nedostupan zbog putovanja u Rusiju.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE