SportRukometBiH i treći put poražena od Makedonije

BiH i treći put poražena od Makedonije

I u trećem prijateljskom meču u Skoplju rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Makedonije rezultaton 32:30. Za razliku od prethodna dva naš tim je stigao do neizvjesne završnice, a bilo je 30:30 u 59. minuti, no nije uspio stići do pobjede ili do remija, jer su do kraja meča Makedonci postigli dva gola.
Inače, ovaj meč kao i prethodna dva obilježile su kontoroverzne sudijske odluke, koje su išle na štetu naše reprezentacije.
Benjamin Burić odigrao je još jedan odličan meč, a sakupio je 13 odbrana, od toga tri sedmerca, dok se dva puta upisao u strijelce. Najefikasniji u našem timu bili su Vegar i Senjamin Burić sa po pet golova. Kod Makedonije Kiril Lazaorov postigao je 11 golova.

(scsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE