SportDržavni TimBiH s Albanijom 28.marta u Elbasanu

BiH s Albanijom 28.marta u Elbasanu

Iz NS BiH su saopštili da će naša seniorska reprezentacija u martu mjesecu ipak odigrati jednu prijateljsku utakmicu i biće to duel sa selekcijom Albanije u gostima. Dugo se nagađalo da li će naša nogometna reprezentacija uopšte igrati prijateljski meč u tom terminu pa su se onda kao mogući protivnici spominjali Češka Republika, Egipat, Makedonija, Bjelorusija i još neke selekcije, a postojala je mogućnost i da se igra na stadionu Grbavica. Na kraju je prihvaćena ponuda NS Albanije i naši najbolji nogometaši će 28.marta, tri dana poslije kvalifikacionog duela sa Gibraltarom, odigrati prijateljski meč sa Albancima na stadionu u Elbasanu, 40-tak kilometara od Tirane.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE