Lokalne TemePrivredaBiro rada Visoko: Ponovo omogućeno podnošenje Zahtjeva za subvenciju za zapošljavanje po...

Biro rada Visoko: Ponovo omogućeno podnošenje Zahtjeva za subvenciju za zapošljavanje po programima iz Uredbe Vlade F BiH

Obavještavamo zainteresirane poslodavce i nezaposlene osobe da je ponovo omogućeno podnošenje Zahtjeva za subvenciju za zapošljavanje po programima iz  Uredbe Vlade F BiH (“Službene novine FBiH”, br. 95/15, 32/16 i 48/16):

  • Mladi bez radnog iskustva i
  • Samozapošljavanje,

kao i Programu sufinansiranja zapošljavanja 2016, za mjere:

  • Prilika za sve 2016,
  • Vaučer za posao 2016 i
  • Periodično-sezonsko zapošljavanje 2016.

Prijava za učešće se vrši svaki radni dan u periodu od 8 do 16 sati putem internet stranice Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba), do zaprimanja zahtjeva u visini raspoloživih sredstava.

Za detaljnije informacije zainteresovani se mogu obratiti Birou rada Visoko, Ulica Hadzihasanova br. 23, Tel/fax 032/731-621


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE