Lokalne TemeSportBosna Centrotrans u zaostaloj utakmici pobijedila Iskru 32:18 (12:8)

Bosna Centrotrans u zaostaloj utakmici pobijedila Iskru 32:18 (12:8)

Ove srijede je na rasporedu na visočkom terenu bio zaostali meč sedmog kola protiv RK Iskre iz Bugojna, koji se nije igrao u predviđenom terminu jer su gosti iz Bugojna imali kvar na autobusu i nisu stigli do Visokog.

Očekivano, bio je ovo novi sigurni trijumf visočkog tima. Iako slabija igra Visočana u prvom poluvremenu, koje je završilo sa četiri gola razlike 12:8, pojačava se i aktivira u drugom poluvremenu gdje RK Bosna Centrotrans ponovo pokazuje svoju nadmoćnost na terenu i pobjeđuje sa 32:18.

Imamagić i Spahić sa šest golova, Omanović i Buljuna sa pet, Čabaravdić sa tri, Limo i Sirćo sa dva i Hrnjić sa jednim pogotkom, te Žiga sa 13 odbrana zaslužni su za ovu visočku pobjedu.

Redovno, 11. kolo u okviru Prve lige jug RK Bosna Centrotrans igra se u subotu, kada će Visočani ugostiti RK Jajce.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE