SportKošarkaBosna Royal i Sloboda otvaraju 8.kolo Lige za prvaka

Bosna Royal i Sloboda otvaraju 8.kolo Lige za prvaka

Košarkaške Lige za prvaka i opstanak i dalje igraju u ubrzanom ritmu i u naredna dva dana je na programu osmo kolo. Večeras će prvi duel ovog kola u Ligi za prvaka odigrati u Sarajevu Bosna Royal i tuzlanska Sloboda, a susret počinje u 18:30. Rivali su na diobi trećeg i četvrtog mjesta i pobjednik će osigurati play-off. U srijedu se igraju preostala dva duela u kojima će snage odmjeriti Zrinjski i Spars, te Igokea i Kakanj. U Ligi za opstanak se večeras igra prvi duel osmog kola, a snage će u dvorani na Pecari od 19 sati odmjeriti Široki i Bošnjak. Druga utakmica ovog kola se igra u srijedu između Leotara i Građanskog, a slobodna je u ovom kolu Mladost.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE