Lokalne TemeSportBošnjaković: Znao sam na gostovanjima igrače gledati u suzama zbog nepravdi, a...

Bošnjaković: Znao sam na gostovanjima igrače gledati u suzama zbog nepravdi, a u Visokom…

Bosna Visoko savladala je Radnički iz Lukavca na domaćem terenu (3:1) i tako zadržala prvo mjesto u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a trener gostiju Milenko Bošnjaković posebno je istakao suđenje.

Uz fer i korektnu igru visočka Bosna je savladala Radnički golovima Čabravdića, Kovača i Čulova, dok je za tim iz Lukavca jedini gol postigao Kalajanović.

“Kad te domaćin korektno dočeka, pruži ti uslove za igru, sudije odsviraju pošteno bez ijedne zamjerke onda možes i pokazati šta i koliko znaš. Nama je žao što nismo dobru igru krunisali pozitivnim rezultatom, ali kad imas sve uslove za igru i porazi manje bole”, rekao je Bošnjaković, dodavši:

“Znao sam ovog proljeća na gostovanjima gledati i suze u svlačionici kod svojih igrača kao posljedicu nepravdi. Mi guramo dalje, borit ćemo se isključivo korektno i pošteno dok god postoji nada. Puno sportske sreće korektnoj upravi, igračima i navijačima NK Bosna.”

SC Sport / Visoko.co.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE