Naslovnica Foto Korner Održana Božić...

Održana Božićna priredba u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji: Poruke mira i suživota poslane iz Visokog

601
PODIJELI

Kao i pred kraj svake godine Franjevačka klasična gimnazija sinoćnjom Božićnom priredbom pokazala je sav raskoš talenta svojih učenika, koji su pred velikim brojem gostiju, prijatelja i zvanica predstavili svoja brojna dostignuća u nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

Samoj priredbi prisustvovalo je nekoliko uvaženih zvanica, koji su učinili čast visočkim franjevcima posjetivši njihovu Božićnu priredbu, te je između ostalih u publici sjedio i Ivan Del Vechio, hrvatski veleposlanik u BiH, Jozo Marinčić, provincijal Bosne Srebrene, a našli su se tu i predstavnici lokalne vlasti.

“Radost je u srcu i spoznaja da nas Bog voli. Božić je najradosniji kršćanski blagdan, a blagdan je tamo gdje se ljubav razvije. Božić je blagdan ljubavi”, poručio je fra Jozo Marinčić u svom obraćanju na ovoj priredbi.

Pored njega, posjetiocima Božićne priredbe Franjevačke klasične gimnazije obratio se i direktor ove gimnazije, fra Zvonko Miličić, koji je ovim povodom otvorio i izložbu visočkih likovnih umjetnika iz Udruženja građana “Likum76”, što je dokaz sjajne saradnje ove obrazovne institucije sa cijelom lokalnom zajednicom.

 

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.