SportKošarkaBrandon Fortenberry novi košarkaš Igokee

Brandon Fortenberry novi košarkaš Igokee

Prvak BiH u košarci ekipa Igokee dobila je novo pojačanje za narednu sezone, a riječ je o Amerikancu, Brandonu Fortenberryu.

Pomenuti košarkaš je prošle sezone nosio dres bugarske ekipe Balkan i proglašen je za najboljeg stranca u bugarskoj ligi, a u prosjeku je imao 13,4 poena po meču.

Fortenberry je drugo pojačanje Igosa nakon dolaska Strahinje Mićovića i u klubu se nadaju da će biti od velike pomoći ekipi u ABA ligi i kvalifkacijama za FIBA Liga prvaku, gdje Igokeu odčekuje duel sa crnogorskom ekipom Mornar iz Bara.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE