SportKošarkaBucksi bolji od Trail Blazersa, Nurkić uspješniji od Teletovića

Bucksi bolji od Trail Blazersa, Nurkić uspješniji od Teletovića

Na parketu Moda centra u Portlandu rano jutros (po našem vremenu) snage su odmjerile ekipe čije boje brane bh. reprezentativci, Mirza Teletović i Jusuf Nurkić. Trijumf su slavili gostujući Bucksi u dramatičnom finišu, 93:90, za koje je kapiten bh. reprezentacije Teletović upisao 8 poena, 4 skoka i jednu asistenciju. Milwaukee je do pobjede predvodio Khris Middleton (26 poena). S druge strane, Jusuf Nurkić je zabilježio novi double-double učinak (11 poena, 14 skokova, po dvije ukradene lopte i blokade, jedna asistencija). Prvi strijelac Blazersa i u ovom susretu bio je Damian Lillard (31).


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE