SportKošarkaBucksi slavili, Teletović ubacio 11 poena

Bucksi slavili, Teletović ubacio 11 poena

Milwaukee Bucksi pobijedili su sinoć u Staples Centru Los Angeles Clipperse rezultatom 97:96. Zanimljiv meč odigrala su ova dva tima, a na kraju su Bucksi slavili iznenađujuću pobjedu. Bolje su meč otvorili Clippersi. Imali su plus pet u nekoliko navrata, ali su Bucksi serijom od 11:0 u finišu prve dionice otišli na osam razlike nakon 12 minuta igre, 28:20. Držao je Milwaukee prednost većim dijelom drugog perioda, ali se na odmor ipak otišlo neriješenim rezultatom, 46:46. Dosta zanimljivo je bilo i u nastavku. Clippersi su u posljednji period ušli sa dva poena prednosti (69:67), no u odlučujućih dvanaest minuta gosti iz Wisconsina igraju sjajno. Imali su sigurnih plus šest u samom finišu, Clippersi su uspjeli doći do minus jedan i šuta za pobjedu, ali je Blake Griffin promašio i pobjeda ide u Milwaukee. Mirza Teletović je za 20 minuta na parketu ubacio 11 poena. Najefikasniji kod Bucksa bili su Antetokounmpo i Middleton sa po 16, dok je DeAndre Jordan na drugoj strani ubacio 22 poena.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE