SportKošarkaBucksi slavili, Teletović vrlo dobar

Bucksi slavili, Teletović vrlo dobar

Košarkaši Milwaukee Bucksa pobijedili su sinoć kao gosti Sacramento Kingse 116:98 uz veoma dobru partiju bh. košarkaša Mirze Teletovića. Istočna konferencija ove sezone nam nudi sjajnu borbu za plasman u doigravanje, a Bucksi su za sada jako blizu plasmana u play off. U Sacramentu je sinoć većim dijelom meča tim Jasona Kidda dominirao. Samo prva dionica je protekla u neizvjesnosti, da bi u ostatku meča Bucksi imali vodstvo koje su na kraju uspjeli i sačuvati. Do pobjede je ekipu iz Wisconsina vodio grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo sa 32 poena i 13 skokova, dok je Buddy Hield kod Sacramenta ubacio 21 poen. Dobar nastup je imao i Mirza Teletović. On je na parketu proveo nešto više od 20 minuta i ubacio je 13 poena uz četiri skoka i dvije asistencije. Milwaukee je trenutno šesti tim u Istočnoj konferenciji i u preostalih 11 utakmica će voditi veliku borbu da sačuva mjesto u doigravanju.

(sportsport.ba)


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE