Lokalne TemeSaopćenjaCall centar-Agent: Govorite njemački, a tražite posao u Visokom/Mostaru i okolini?

Call centar-Agent: Govorite njemački, a tražite posao u Visokom/Mostaru i okolini?

Nalazite se na pravom mjestu. Social net d.o.o kao najveći i najuspješniji Call Centar u regionu traži nove radnike zbog enormnog porasta posla. Prijavite se!

Opis posla: komunikacija s potencijalnim kupcima, telefonska ponuda i prodaja usluga, realizacija prodajnih planova i ciljeva, ažuriranje baze kupaca, anketiranje, izvještavanje o ostvarenim rezultatima.

Potrebne kvalifikacije i sposobnosti: Minimum diploma srednje škole. Komunikativnost i spremnost za timski rad. Poznavanje rada na računaru. Izražene komunikacione i pregovaračke sposobnosti. Proaktivnost i timski duh. Fleksibilnost i sposobnost brzog prilagođavanja promjenama. Od vas se očekuje profesionalni pristup dnevnim aktivnostima i ostvarivanje planiranih ciljeva.

Nudimo: Profesionalnu obuku i usavršavanje. Dinamičan i odgovoran posao uz odlične radne uslove i atmosferu. Odgovarajuću i redovnu zaradu. Mogućnosti za razvoj i napredovanje, stimulativnu zaradu ( Fix + Provizija)

Prijava i sve ostale informacije na broj: 063 397-548


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE