BiHPolitikaČavara prihvatio ostavku samo ministra Reufa Bajrovića

Čavara prihvatio ostavku samo ministra Reufa Bajrovića

Nakon što su u petak predsjedniku Federacije predate ostavke četvero ministara iz DF-a, jutros je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao Odluku o prihvatanju ostavke ministra energije, rudarstva i industrije Reufa Bajrovića. Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u Službenim novinama F BiH.

Podsjećamo, DF je u Vladi Federacije imao zamjenika premijera i ministra trgovine Aleksandra Remetića, ministra energije, rudarstva i industrije Reufa Bajrovića, ministra rada i socijalne politike Milana Mandilovića i ministricu okoliša i turizma Snježanu Soldat.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE