SportKošarkaCedevita nakon produžetka bolja od Union Olimpije

Cedevita nakon produžetka bolja od Union Olimpije

U regionalnoj košarkaškoj ABA lgi su odigrane još tri utakmice 25.kola. Partizan je na svom terenu očekivano savladao ekipu Krke sa 94:80, Cedevita je u gostima bila bolja od Union Olimpije, ali tek nakon produžetaka sa 94:94, pošto je u regularnom toku meč završen rezultatom 83:83. U gostima je slavila i Crvena Zvezda, protiv FMP-a sa 84:76. U subotu je Igokea poražena u Baru od Mornara 83:76, a Mega Leks je u Zagrebu savladao Cibonu 100:88. Večeras se igraju preostale dvije utakmice ovog kola a sastaju se Budućnost – MZT i Karpoš – Zadar. Uoči posljednjeg kola regularnog dijela sezone prva je na tabeli Crvena Zvezda sa 49 bodova, Cedevita i Partizan imaju po 44, a četvrta je Budućnost sa 41 bodom uz utakmicu manje. Na začelju Krka, Zadar i MZT imaju po 32 boda, s tim da Krka ima utakmicu više.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE