ZDKSportČelik i Zrinjski podijelili bodove

Čelik i Zrinjski podijelili bodove

Fudbaleri Čelika i Zrinjskog podijelili su bodove u meču odigranom na stadionu “Bilino polje” u okviru 21. kola Premijer lige BiH.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, a oba tima su se smjenila u vodstvu. Zeničani su poveli u 25. minutu pogotkom Dedića koji se odlično snašao na jednu odbijenu loptu, a s 1:0 u korist domaćina je okončano prvo poluvrijeme.

Nastavak utakmice donio je preokred Mostaraca, koji su trenutno drugoplasirana ekipa takmičenja iza vodeće Slobodom.

Gol za izjednačenje postigao je glavom Graovac u 50. minutu, da bi u 80. minutu Zrinjski iz penala došao do vodstva, a strijelac je bio Mešanović.

U tim trenucima izgledalo je da će Zrinjski doći do nova tri boda, ali u 85. minutu gol za Čelik iz slobodnog udarca postiže Džidić i postavlja konačan rezultat ovog meča.

U posljednjem današnjem meču 21. kola Premijer lige BiH od 18 sati u Banjoj Luci igraju Borac i Drina, a nakon prvih 45. minuta Borac vodi s 2:0.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE