ZDKSportČeliku samo bod protiv Metalleghea

Čeliku samo bod protiv Metalleghea

Čelik i Metalleghe odigrali su meč bez pobjednika (0:0) u susretu 8. kola Lige za opstanak.

Izuzetno slab meč viđen je na Bilinom polju. Domaći su nešto bolje ušli u meč, pokušali su doći do ranog vodstva, ali u tome nisu uspjeli.Meč je otišao u potpuno drugom smjeru. Nijedan tim u prvom poluvremenu nije stvorio pravu šansu za gol, pa se na odmor otišlo s nepopularnih 0:0 i očajnu igru.
Nastavak donosi nešto bolji meč. Metalleghe je prvi prijetio preko Kovača čiji udarac odlazi preko gola, a zatim Čelik uzvraća preko Karića, ali lopta odlazi tik uz stativu gola gostiju.Nastavak ponovo donosi jako lošu i dosadnu utakmicu. Gosti su se u Zenicu došli braniti i činili su sve kako bi došli do jednog boda. Uspjeli su neutralisati napade domaćeg tima i na kraju su osvojili željeni bod.

Iako su domaću u nadoknadi imali i igrača više do kraja je ostalo 0:0 i oba tima će u posljednja dva kola strahovati za opstanak.

 

Visoko.co.ba/sportsport.ba

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE