Lokalne TemeCentar civilnih inicijativa (CCI) u Visokom organizuju javnu tribinu sa zastupnicima u...

Centar civilnih inicijativa (CCI) u Visokom organizuju javnu tribinu sa zastupnicima u Skupštini ZDK

Centri civilnih inicijativa (CCI), najavljuju niz događaja koje će organizovati u naredna tri mjeseca, a jedan od njih vezan je i za Visoko.

Kroz desetogodišnji monitoring rada institucija zakonodavne i izvršne vlasti na nivou kantona, entiteta i države, Centri civilnih inicijativa (CCI) planiraju do kraja juna 2017. godine organizirati 20 javnih tribina širom Bosne i Hercegovine, na kojima će zastupnici/poslanici kantonalnih skupština, entitetskih parlamenata i državnog parlamenta razgovarati sa građanima o aktualnim problemima u izbornim jedinicama u kojima su birani na prošlim izborima.

Svi zainteresovani građani biće pozvani da prisustvuju ovim skupovima, te iskoristite mogućnost da postave pitanja o aktualnim problemima u svojoj zajednici, koja ranije nise imali priliku postaviti ili na ista još nisu dobili odgovor, te da na taj način daju svoj doprinos za stvaranje neophodnih uslova za poboljšanje životnog standarda građana.

Sa zastupnicima/poslanicima ZDK skup u Visokom će biti održan 27.04.2017.godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE