Naslovnica Lokalne Teme Sport Central osigu...

Central osiguranje novi sponzor NK Bosna Visoko

235
PODIJELI

Central osiguranje je novi sponzor NK Bosna Visoko. Ova društveno odgovorna kompanija odlučila je poduprijeti rad visočkog kluba kroz nabavku dresova za utakmice za sve omladinske selekcije kluba.

MARKETING

U ime Central osiguranja opremu je uručio gospodin Mirza Alimanović regionalni direktor Central osiguranja, članu UO NK Bosna Visoko gospodinu Muhamedu Husiću, koji se zahvalio Central osiguranju na vrijednoj donaciji te pozvao sve sugrađane da budu korisnici Central osiguranja.

Central osiguranje je osiguravajuće društvo koje svoju poslovnu strategiju gradi na snazi vlastitoga kapitala, pružanju efikasne usluge osiguranicima kroz inovativan rad, stalnu komunikaciju s tržištem te spremnosti na promjene, poštujući pravila struke, čime teže biti uspješniji od drugih.

Velika ulaganja osnivača u Central osiguranje su osigurana iz vlastitog kapitala zbog činjenice o specifičnosti investicijskog projekta, odnosno zbog postojanja značajnog vremenskog pomaka između vremena ulaganja i vremena same financijske koristi od projekta.
Sredstva koja se kontinuirano ulažu u razvoj i stabilnost društva potječu iz stvarne vrijednosti koja nije opterećena bilo kakvim kreditnim aranžmanima, zaduženjima i slično, što jamči svakom klijentu isplatu štete prema odštetnom zahtjevu, počevši od samog zaključivanja police osiguranja, praćenja klijenta za vrijeme važenja police osiguranja, kao i slučajevima incidentnih faktora. Pored navedenog, šteta se isplaćuje u roku od 48 sati od dana kad je likvidirana, odnosno kad je klijent potpisao dokument o visini štete.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.