BiHČevra: Niko normalan iz SBB-a Mehmedoviću ne bi ponudio koaliciju

Čevra: Niko normalan iz SBB-a Mehmedoviću ne bi ponudio koaliciju

Povodom izjave Šemsudina Mehmedovića da SBB, navodno, želi da preko njega i trojice njegovih kolega iz Predstavničkog doma Parlamenta BiH uđe u vlast, Omer Čevra, portparol SBB-a, saopćava:

– Predsjednik SBB-a nikada nije imao sastanak sa gospodom Šepićem, Ahmetovićem, Sokolovićem i samohvalisavim Mehmedovićem.

SBB od početka uopće ne zanima sukob unutar vrha SDA i radi se o Mehmedovićevoj konstrukciji, koja, vjerovatno, ima za cilj njegovo pojačavanje trgovačke pozicije ili ucjene prema Bakiru Izetbegoviću.

Mehmedović ne može biti koalicioni izbor SBB-a i u tom smislu nema niti jednog razloga da javno odbija ponude koje mu niko normalan iz SBB-a nikada nije niti bi mu ikada predložio.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE