SportKošarkaCleveland i četvrti put bolji od Indiane

Cleveland i četvrti put bolji od Indiane

Aktuelni šampioni NBA lige, Cleveland Cavaliersi, prošli su u četvrtfinale play-offa nakon pobjede protiv Indiana Pacersa rezultatom 106:102, što je i četvrta pobjeda u isto toliko susreta. U prvoj dionici Indiana je odlično parirala velikom favoritu u ovom duelu, ali su skupocjene zvijezde Clevelanda okrenule rezultat do poluvremena. U nastavku se vodila velika borba, ali Cavaliersi, više nego ubjedljivo, idu u polufinale Istočne konferencije. LeBron James je postigao 33 poena, a ništa manje efikasan nije bio ni Kyrie Irving sa 28 poena. S druge strane, Lance Stephenson je ubacio 22 poena i bio najefikasniji u svom timu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE