BiHPolitikaČović: Problemi između Hrvata i Bošnjaka su politički, a ne među narodima

Čović: Problemi između Hrvata i Bošnjaka su politički, a ne među narodima

Na današnjem druženju s novinarima Čović je rekao kako je sastanak priprema za serijal sastanaka koje misli napraviti nakon godišnjeg odmora sa svim predsjednicima stranaka.

Na konstataciju novinara da su odnosi između hrvatskog i bošnjačkog naroda pogoršani Čović je odgovorio da su “problemi politički, a ne među narodima”.

“Ja ne vidim niti jedan razlog da se odnosi između bošnjačkog i hrvatskog naroda na bilo koji način pogoršavaju zbog toga što u nekom trenutku predstavnici dvije stranke, bez obzira koje, imaju određeni zastoj u komuniciranju. Ili bar u javnosti se to vidi na takav način”, rekao je Čović.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE