BiHPolitikaCvijanović: "SDS pao na niske grane i tu nema spasa"

Cvijanović: “SDS pao na niske grane i tu nema spasa”

“To što gospodin Glamočak omalovažava jedan tako važan događaj, samo pokazuje da je SDS pao na niske grane i da tu nema spasa. Ionako nije bilo potrebe da budem u Narodnoj skupštini Republike Srpske, jer je inicijativa opozicije za smjenu Vlade bila čisto politikanstvo i unaprijed osuđena na propast”, naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je rekla Srni da je patetična Glamočakova priča da Vlada obezbjeđuje većinu od tačke do tačke.

“To da jedna tačka nije prošla u parlamentu je tačno, ali zar gospodin Glamočak misli da bi je Vlada uputila u parlament da je mislila da će to ugroziti vladajuću koaliciju”, upitala je Cvijanovićeva.

Kada je riječ o “već izlizanoj priči da je Vlada nastala na političkoj korupciji”, koju Glamočak i njegove stranačke kolege stalno ponavljaju, kaže premjer Srpske, tu ne treba uopšte trošiti riječi, jer bi im bilo bolje da razmisle što su ih napustili toliki poslanici i partijski članovi.

“Napuštaju vas zbog Sarajeva, zbog Bakira Izetbegovića, zbog toga što uskraćujete sredstva sopstvenim građanima, zbog toga što jalovo kritikujete, a ne nudite rješenja”, poručila je Cvijanovićeva.

vijesti.ba/visoko.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE