Lokalne TemePolitikaDa li nakon SDP-a slijedi Povjereništvo i u OO DF Visoko?

Da li nakon SDP-a slijedi Povjereništvo i u OO DF Visoko?

Kako nezvanično saznaje Visoko.co.ba u Visokom proteklih dana boravi Povjerenik KO DF ZDK sa ciljem obavljanja razgovora sa članovima ove stranke i stvaranja stvarne slike na terenu kada je u pitanju OO DF Visoko.

Početkom mjeseca jula naredne godine svakako slijede unutarstranački izbori u Demokratskoj Fronti, a prema nekim informacijama do tada i u Visokom je moguća opcija uvođenja Povjereništva po uzoru na OO SDP Visoko gdje je cilj vrha i jedne i druge lijevo orijentisane stranke da se riješi članova i kadrova na lokalnom nivou kojima je interes samo da budu u vlasti po svaku cijenu nasuprot ideje ljevice i stajališta stranke na državnom nivou.

Svakako da je najočitiji primjer da nešto ne štima sa lokalnim DF-om sramna inicijativa ove stranke koju su jedva dočekali i usvojili vlastodršci, a vezano za uvođenje informativnog mraka po uzoru na Sjevernu Koreju, ali od novca poreznih obveznika, sa ciljem da vlasti podobna JP RTV Visoko više ne snima i ne emituje u cjelosti sjednice OV Visoko što je bio i jedini medijski prostor koji je opozicija mogla da dobije unutar programske sheme ove televizije.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE