Lokalne TemeDamarovci u Ljubuškom

Damarovci u Ljubuškom

Zahvaljujući Udruzi  mladih Agape iz Ljubuškog, koja ove  godine rođendan slavi edukativnim tribinama pod naslovom “Aktiviraj se!” , O Udruženju „Damar omladine“, aktivizmu, projektima i svemu što smo učinili za lokalnu zajednicu, građani i građanke Ljubuškog moći će se informirati 21.04. u prostorijama Gradske vijećnice u Ljubuškom sa početkom u 19:00h.

Tribine će se održati od 19.04. do 21.04.2017. godine.

Prva večer, 19.04. nosi naziv “Životni projekti”, a na tu temu će nam govoriti Stipe Odak iz Ljubuškog, Orhan Maslo iz Mostara i Becca Šimunović iz Čapljine.

Drugu večer, 20.04. gosti su  Bruno Šimleša iz Hrvatske, koji će govoriti o istinama i zabludama o ljubavi.

Treću večer, 21.04. je predviđena za prijatelje Udruga iz BiH koje djeluju u svojim općinama. Riječ je o Udruženju “Damar omladine” iz Visokog, Asocijacija mladih iz Foče, Centar za izgradnju mira iz Sanskog Mosta i Udruga BRUM iz Čitluka. Tema večeri će biti “Jesam li odgovoran za sredinu u kojoj živim?”

Koristimo priliku da se zahvalimo Udruzi Agape na prepoznavanju Damara, kao jednog od pozitivnih prijera NVO-a na području Visokog.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE