SportBorilački sportoviDamir Beljo čestitao Adnanu Čatiću na svjetskoj tituli

Damir Beljo čestitao Adnanu Čatiću na svjetskoj tituli

Povodom osvajanja svjetske titule Felixa Struma (Adnana Ćatića), koji se na ovaj način peti put okitio titulom najboljeg, oglasio se i Damir Beljo, prvak Evrope po WBO verziji.

–  Imali smo imali priliku gledati odličan meč,vrijedan svjetske titule a i puno visš! Uživao sam u boksu i uistinu od srca hvala Adnane na ovakvom meču,stavu i na kraju govoru… Adnan u 37-oj godini, u izvrsnoj psihofizičkoj spremi protiv “Ruske masine”, mečje bio izvrstan i sve ovo zaslužuje da im se obojici oda ogromno priznanje, posebno Adnanu, jer ipak 37 godina i stvarno je sve ostavio u meču, išao je i gorio za pobjedom i teško da se u ovakvim mečevima može očekivati velika dominacija jer je to nerealno, jer to su TOP bokseri, ali ono đto je on pokazao je bilo odlično s obzirom na protivnika kojeg je imao i uzeo je po peti put svjetsku titulu!

Majstore svaka čast na svemu, Bog ti podario zdravlja,sreće i blagoslova. Bit će uvijek nažalost onih koji ce naći razlog da negativno iskomentiraju pa vjerovatno i na ovu moju izjavu, ali mislim da bi svi trebali samo da uživamo u svim našim sportistima, svim uspjesima, bilo da su sportisti iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore… svi smo mi susjedi i svi se mi razumijemo i zašto bi bili zavidni ili djelili na “nšse” i “njihove” … Svi smo Božiji i svi smo naši! Adnane hvala ti za veliki, ne samo boksersaki nego i za veliki sportski-ljudski rezultat – napisao je Damir Beljo na svom profilu na Facebooku.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE