SportNogometDe Gea stiže u Real Madrid u rekordnom transferu

De Gea stiže u Real Madrid u rekordnom transferu

Podsjetimo, De Gea je bio blizu transfera u Madrid i u ljeto 2015. godine, ali je propao u zadnji trenutak zbog problema s papirologijom.

Menadžer Uniteda Jose Mourinho tako će morati posegnuti za novim rješenjem, a kao nasljednici se spominju Oblak i Donnarumma.

Također, engleski mediji pišu da bi uvjet za transfer De Gee mogao biti i Alvaro Morata te James Rodriguez jer Mourinho ima namjeru dovesti ofanzivni tandem na Old Trafford.

Pretpostavlja se da bi odšteta za De Geu trebala biti 70 miliona eura pa bi Španac tako postao najskuplji golman svih vremena.

Visoko.co.ba/Klix.ba

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE